Welke vette huid behandeling werkt ideaal?

Een vette huid kan resulteren in acne – een huidprobleem dat de meesten van ons zeker zouden willen vermijden. Dus wat vette huid behandeling werkt het beste op dit moment?

We willen de olie gegenereerd door onze huid te beheren, maar op hetzelfde moment houden onze huid bevochtigd en ook beschermd. Het is redelijk eenvoudig tegenwoordig te vinden olie-vrije cosmetische artikelen. We kunnen het niet betalen om onze huid met olie in te smeren, dat is hetzelfde als olie op het vuur gooien. Kijk eens op Mesoéclat behandeling in Ham Limburg

Onze hormonen spelen een rol in de manier waarop onze olieproducerende klieren werken. Je hormonen zijn de schuldige als je als jongvolwassene een lading puistjes krijgt. Vrouwen in verwachting of in de menopauze kunnen ook last hebben van een vette huid als gevolg van een verstoord hormoonevenwicht. Een gebrek aan vitamine B kan een hormoonongelijkheid veroorzaken. Je kunt je arts laten controleren als je vermoedt dat dit een probleem is.

Kleimaskers werken heel goed bij een vette huid en helpen ook om mee-eters en puistjes die je hebt te minimaliseren en te verwijderen. De klei is olie-vrij en ook als het uitdroogt, gaat het moeilijk absorberen overtollige olie. Het lijkt ook te minimaliseren de dimensie van uw huid poriën. Dat is niet het geval, maar het lijkt erop dat het dat doet en dat is het gewenste effect.

U moet uw huid dagelijks schoon te maken, maar proberen te voorkomen dat te veel wassen als dit alleen maar zal uw huid te maken uiteindelijk worden verergerd, rood en schilferig. Het is ook een goed idee om je huid te scrubben met een product dat melkzuur of glycolzuur bevat, maar niet als je gezwollen puisten hebt, want dan verspreid je de infectie alleen maar.

Lavendel is een olieachtige huid therapie die zeer goed werkt en is ook 100% natuurlijk. Lavendel wordt al eeuwenlang gebruikt als een antisepticum, waardoor het geschikt is om acne en andere microbiële infecties aan te pakken die vaak voorkomen bij deze huidsoort. Als u uw eigen lavendel herstellende in het huis zorg ervoor dat steriele containers te gebruiken en ook bewaar het in de koelkast. Sommige mensen kunnen ernstig reageren op lavendel en alle andere natuurlijke producten, dus het is het beste om eerst een patch test te doen.

Een schijfje tomaat is geweldig om mee-eters te verwijderen en je huid te verhelderen. De fruitzuren maken de huidcellen aan de oppervlakte zachtjes los. Maak je huid na 15 minuten schoon met watten en water. Je moet je huid laten ademen na deze therapie dus gebruik geen vochtinbrengende crème.

Je moet er ook achter komen hoe je je huid los kunt maken, want een vette huid kan een indicator zijn van te veel angst in je leven. Zoek iets wat je graag doet om je te helpen ontspannen, zoals een massage of een gezichtsbehandeling. Yoga oefening is ook een geweldige spanning buster.

Een aantal patiënten met een vette huid hebben de neiging om het gebruik van vochtinbrengende crème over te slaan. Dit is niet voorgesteld als uw huid zal zeker komen om volledig droog en ongelijkmatig als je niet gebruik maken van een ideale hydraterende crème. Gebruik altijd geschikte producten als vette huid behandelingen als u wilt dat de meest effectieve resultaten te krijgen. Voor meer info check Mesoestetic behandeling in Lommel

Latest Post

Related Post